Nybyg/skalmurer

Nybyggeri af højeste kvalitet

Skal du have opført en ny bygning, kan BygAlt Entreprise ApS helt sikkert udføre opgaven for dig. Her har vi nemlig erfaring med at opføre både små og helt store opgaver i bl.a. Hørsholm, Hillerød, Allerød og andre omkringliggende byer.

Vores byggefirma kvalitetssikrer altid vores arbejde og samarbejder kun med de dygtigste håndværkere på markedet. Derfor kan du trygt forvente et flot resultat, når du inviterer os indenfor som din sparringspartner.

Byg nyt hus i alle former og størrelser med os

Hos BygAlt har vi erfaring som skalmurer med mange forskellige former for nybyg, heriblandt:

  • Parcelhuse
  • Rækkehuse
  • Erhvervsejendomme
  • Carporte og garager
  • Enkelt- og flerplanshuse
  • Landbrugsbygninger​
  • Entreprenørbygninger

​Derudover samarbejde vi med en lang række leverandører og håndværkere såsom elektrikere, VVS’ere og andre specialister, så vi kan stå for hele opførelsen af din bygning.

Vores samarbejdspartnere er alle blevet valgt på baggrund af deres høje kvalifikationsniveau, og derfor kan du forvente et højt fagligt niveau hele vejen rundt. Vi sørger for, at tingene bliver færdige til tiden og sikrer, at alt arbejdet er udført i højeste kvalitet.

Hvad koster nybyggeri?

Det er meget svært at svare på, hvad nybyggeri koster. Det kan nemlig variere meget. Det afhænger naturligvis af elementer såsom bygningens type og størrelse, samt hvilke materialer du ønsker, at den bygges i. Når du tager kontakt til os, vil vi sammen med dig kunne vurdere en fair pris baseret på dine ønsker for nybyggeriet.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Står du med et nybyggeri foran dig, står vi klar til at være din sparringspartner på mere end ét område. Vi hjælper dig med at komme fra idé til realisering. Vil du gerne vide mere om priser, eller hvad vi kan gøre for dig, er du altid velkommen til at kontakte os enten på telefon (+45) 40 51 79 39 eller e-mail jj@bygalt.dk.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 40 51 79 39 eller send en mail til jj@bygalt.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.