Microcement

Microcement er en enkel måde at skabe et helt unikt udtryk i hjemmet på, da det kan fås i mange forskellige farver.

Microcement giver din bolig et unikt udtryk

Leder du efter et helt unikt udtryk til dine vægge eller gulve, f.eks. til et nyt bad? Så kan microcement meget vel være løsningen for dig. Hos BygAlt Entreprise ApS arbejder vi med microcement for private og erhverv i bl.a. Hørsholm, Hillerød og Allerød. Vores medarbejdere kvalitetssikrer altid arbejdet. Søger du derfor en murer, som altid leverer kvalitetsarbejde, er du kommet til den rette side.

Hvorfor vælge microcement i boligen?

Microcement kan bruges både indendørs og udendørs, og mange af vores kunder vælger f.eks. at få det lagt på deres badeværelse eller i køkkenet. Derudover kan det bruges på både gulv og væg.

Microcement er en enkel måde at skabe et helt unikt udtryk i hjemmet på, da det kan fås i mange forskellige farver. Samtidig er det utrolig slidstærkt og let at rengøre, og det gør microcement til et meget populært valg i huset. Vælger du microcement uden farve, kan det desuden give et råt look, som mange efterspørger i dag. Hos BygAlt betyder vores store fokus på den sidste finish desuden, at vi sammen med kunderne kan finde frem til lige præcis det look, de ønsker.

Hvad koster microcement?

Microcement er relativt billigt at anlægge, hvilket kun gør det til et yderligere populært valg. Vi giver en fair pris på lægning af microcement, men uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Kontakt os for mere information

Ønsker du mere information om priser eller vores arbejde med microcement, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud for dette, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vores venlige medarbejdere er klar på telefon 40 51 79 39 eller e-mail jj@bygalt.dk og glæder sig til at høre dig fra.