Badeværelser

Renovering af badeværelse med BygAlt som din sparringspartner

Trænger dit badeværelse til en ordentlig overhaling, står vi klar til at hjælpe dig med at komme fra tanke til handling. Hos BygAlt Entreprise ApS har vi gennem tiden udført renovering af badeværelse mange gange for både private og erhverv. Primært i områderne omkring Hørsholm, Hillerød og Allerød, men også i andre byer. Hos os kan du altid forvente et stykke håndværk af første klasse, som lever op til lige præcis dine ønsker og behov.

Få nyt badeværelse, og øg værdien af dit hus

Der er mange grunde til, at vores kunder ønsker at få en badeværelsesrenovering. Har du et meget gammelt hus, kan stilen være forældet, og her drejer en renovering sig tit om nedrivning og opsætning af nye klinker og/eller fliser. For nogle handler det om mere end modernisering, hvorfor en fuld renovering med nyt bad og toilet er nødvendig. Uanset formålet kan et nyt badeværelse både være med til at øge din glæde for dit hjem, og samtidig kan det øge husets værdi.

Når du vælger BygAlt som din professionelle rådgiver og sparringspartner, sørger vi altid for, at dit nye badeværelse lever op til dine ønsker, så du bliver 100 % tilfreds med din renovering af badeværelse. Det er også derfor, at vi samarbejder med andre dygtige fageksperter såsom elektrikere og VVS’ere.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Som med meget andet håndværkerarbejde er det svært at give et præcist svar på, hvad et nyt badeværelse koster. Vores priser afhænger bl.a. af, hvor meget der skal renoveres på badeværelset, og hvilke materialer du ønsker at renovere med. Det kommer naturligvis også an på, om opgaven er lille eller stor.

Kontakt os i dag for en god pris

Vi vil gerne hjælpe dig med at få dit drømmebadeværelse. Tager du kontakt til os, kan vi sammen finde frem til, hvordan din badeværelsesrenovering skal foregå, og baseret på denne viden kan vi give dig et godt tilbud på renoveringen. Er du klar til at få et nyt badeværelse? Tøv ikke med at kontakte os på telefon (+45) 40 51 79 39 eller e-mail jj@bygalt.dk.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 40 51 79 39 eller send en mail til jj@bygalt.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.